Wij staan in voor al uw schilderwerken. Al onze projecten worden steeds met de grootste zorg uitgevoerd en tot in de puntje afgewerkt.

U kan bij ons terecht voor:

BINNENSCHILDERWERKEN

Van kelder tot zolder staan we in voor alle schilder- en behangwerken. Maar ook voor het schilderen van uw deuren en trappen kan u op onze diensten rekenen.

Uiteraard gaan wij steeds voor de meest duurzame werkwijze. Zo analyseren wij de ondergrond van de te schilderen oppervlakte om de correct voorbehandeling te voorzien. Enkel op die manier verkrijgt u het gewenste resultaat, ook op lange termijn.

Graag adviseren wij u ook bij de keuze van verf of behang en de kleuren die passen bij het interieur van uw woning.

Wij werken enkel met de beste merken, deze staan garant voor een mooi en duurzaam resultaat. En deze verven zijn bovendien afwasbaar.

BUITENSCHILDERWERKEN

Een propere en nette gevel geeft een stijlvolle indruk en verhoogt de uitstraling van uw woning. Daarnaast zorgt een goed onderhoud van uw gevel en buitenschrijnwerk voor extra bescherming tegen wind en regen. Wij maken altijd gebruik van de meest kwalitatieve verven; zodat u ook op lange termijn verzekerd bent van een propere en beschermde gevel en buitenschrijnwerk.

Wij adviseren u graag in de keuze van kleuren voor uw buitenschilderwerken.

DECORATIETECHNIEKEN & BEHANG

Op zoek naar specifieke decoratietechnieken? Wij adviseren u graag en verzorgen een breed gamma aan moderne en traditionele schildertechnieken.

Ook voor alle soorten behangwerken staat wij u graag bij. Wij werken hiervoor met tal van merken.

RAAMDECORATIE

Wij verzorgen uw rol- of vouwgordijnen en stores op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor een overzicht van ons assortiment.