Zaakvoerder Dimitri West volgde zijn schildersopleiding te Glorieux in Oostakker en doet beroep op zijn  jarenlange ervaring en passie om steeds naar het beste resultaat te werken. Hij voert voornamelijk schilderwerken uit in Evergem en omstreken.

WAAR WE VOOR STAAN

Professioneel advies

Wij helpen u graag verder met onze grote productkennis. Het inrichten van uw interieur begint met de juiste kleur! Wij begeleiden u graag bij het maken van uw kleurkeuzes met een professioneel kleuradvies. We zijn immers op de hoogte van de nieuwste kleurentrends en schilderstechnieken waardoor uw interieur een unieke, persoonlijke sfeer krijgt.

IMGP0340
image00014

Totaaldecoratie

Zowel voor binnen- als buitenschilderwerken kan u bij ons terecht. Maar ook voor het plaatsen van vliesbehang als andere papiersoorten en poster- en fotobehang. Wij zijn onderlegd in tal van decoratietechnieken. Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor uw raamdecoratie: van rol- of vouwgordijnen tot stores op maat.

Optimaal resultaat

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze passie om steeds de beste afwerking te verzorgen, bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat; en kan u jaren blijven genieten van onze schilder- en decoratiewerken.

IMG_0390